Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σήμερα έχω ρομαντική διάθεση!
Σαπούνι "Λούφα" με φυσική λούφα, παπαρουνόσπορο και εκπληκτικό άρωμα από φρούτα του πάθους!
Το συγκεκριμένο σαπούνι χρησιμοποιείται απευθείας στο σώμα δίχως σφουγγάρι. Είναι ένα "σκληρό σαπούνι" που πρέπει να βραχεί καλά πριν αρχίσουμε να το τρίβουμε το δέρμα γιατί υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουμε μικρογρατζουνιές....κι αυτό δεν το θέλουμε!!!
Τρίβουμε απαλά το σώμα μας και απολαμβάνουμε μια ήπια απολέπιση, που αφήνει την επιδερμίδα βαθιά καθαρή. Ιδανικό για όλο το σώμα, δίνοντας έμφαση στους αγκώνες και τα γόνατα όπου το δέρμα είναι πιο σκληρό. Δοκιμάστε το ακόμη και στις φτέρνες που είναι μια εναλλακτική λύση αντί της ελαφρόπετρας!
Σαπούνι "Ζελέ" με άρωμα ανθισμένης βιολέττας! Αυτό το σαπούνι ξεχωρίζει για το άρωμα του αφού μυρίζοντάς το νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ατέλειωτο ανθισμένο κάμπο! Αυτό θα πει Άνοιξη!!!
Σαπούνι "Γεμιστή καρδιά" με μείγματα λουλουδιών! (4 διαφορετικά-η συνταγή επιτρέψτε μας να είναι μυστική!). Εσείς απλά απολαύστε το μεθυστικό του άρωμα και το γλυκό του σχήμα!
Για το τέλος σας φυλάξαμε τα άλατα μπάνιου με τριαντάφυλλο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο!
 Να θυμάστε ότι το ζεστό του άρωμα αναζωογονεί τις αισθήσεις σας, βοηθά στη νευρικότητα και το άγχος έπειτα από μια κουραστική μέρα ενώ προσφέρει  ηρεμία, ισορροπεί αλλά και καταπραϋνει το ευαίσθητο δέρμα. 
Τέλειο!


Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
Σήμερα έβαλα στόχο να ευχαριστήσω τα μάτια των μελών μας και όχι μόνο!!!
Μακάρι βέβαια να μπορούσατε να τα μυρίσετε αυτή τη στιγμή!!!!
Σαπούνια με αιθέρια έλαια κανέλλας και γλυκού πορτοκαλιού για όσες λατρεύουν τα πικάντικα αρώματα αλλά θέλουν και μια δόση γλύκας!!!!!
Εντυπωσιακό σαπούνι, δημιουργεί πλούσιο αφρό ενώ αφήνει έντονη μυρωδιά στο σώμα!
Βόμβες μπάνιου με το ίδιο άρωμα για ένα απολαυστικό χαλαρωτικό και...πολυτελές μπάνιο!!!
Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε άλατα μπάνιου με τον τρόπο που σας προτείνουμε:
 προσθέστε στη μπανιέρα μια γεμάτη κουταλιά της σούπας άλατα μπάνιου, αφήστε να μείνουν 10 λεπτά ώσπου να αναδυθούν τα αρώματα των αιθέριων ελαίων, χαλαρώστε απολαμβάνοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού αλατιού και "ταξιδέψτε" με τα πικάντικα αρώματα της κανέλλας και του γλυκού πορτοκαλιού. 
Λίγο πριν τελειώσετε το ντους ή το μπάνιο σας, έχουμε να σας προτείνουμε 2 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενυδατώσετε επαρκώς την επιδερμίδα σας!!!!
Λάδι σώματος με βάση το αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια κανέλλας και γλυκού πορτοκαλιού. Απλώνετε σε βρεγμένο δέρμα την ποσότητα που θέλετε κάνοντας ένα σύντομο, ελαφρύ μασάζ. Σκουπίστε απαλά. Η διαφορά στο δέρμα είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά!Είναι εμφανώς πιο απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η συχνή χρήση κάνει την επιδερμίδα πολύ πιο μαλακή, γυαλιστερή, εμφανώς πιο υγιή. 
Σκραμπ σώματος  (Body Scrub), είναι ο δεύτερος τρόπος που σας αναφέρουμε: Συνιστούμε τη χρήση του 2 φορές την εβδομάδα για μια γλυκειά απολέπιση σώματος. Κάνοντας απαλό μασάζ στο σώμα, το θαλασσινό αλάτι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ ενεργοποιείται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Το δέρμα είναι εμφανώς αποτοξινωμένο έπειτα από κάθε χρήση, μαλακό και απαλό, απόλυτα καθαρό.
 Το συγκεκριμένο σκραμπ της φωτό έχει ένα φρέσκο εξωτικό άρωμα Τροπικών Φρούτων που αφήνει έντονη και λαχταριστή μυρωδιά στο σώμα!!!!!

Να θυμάστε: Το αιθέριο έλαιο της κανέλλας έχει ένα ζεστό και πικάντικο άρωμα που ως γνήσιο διεγερτικό, επηρεάζει τη λίμπιντο και είναι γνωστό ως αφροδισιακό και αντικαταθλιπτικό. Σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο του πορτοκαλιού που έχει φρέσκο και γλυκό άρωμα, προσφέρουν ενυδάτωση και σύσφιξη στο δέρμα, ενώ μαζί έχουν αντιαγχολυτικές ιδιότητες. Επίσης καταπολεμούν τους μύκητες και τα βακτήρια.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΛΙΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!


ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ?????
ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BLOOM-BLOOM ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ!!!!! ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, BODY SCRUBS KAI BODY OILS ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!!!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 350 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ, 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ BODY SCRUBS, 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ BODY OILS, BODY BUTTERS,  10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ... ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!!!!!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!
 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 8 ΕΥΡΩ!!!!!!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?????
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-5135194 ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!





(τελευταίες παραγγελίες έως την Παρασκευή το μεσημέρι)
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΟ ΣΑΣ????
ΝΑ ΕΝΑΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ!!!!


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ....
ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΡΟΖ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΟ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ!!!!!!! (ετών 24 παρακαλώ)
ΜΑΜΑ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΟΖ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ???????????

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ε- Ε- Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι !!!!!
Επιτέλους!!! Το σαπουνομαγαζάκι Βloom- Bloom εγκαινιάζεται και γιορτάζει!!!
Ελάτε την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 18:00 στην οδό Πέτρας 17 στον Κολωνό!!! 
Ένας απίθανος χώρος με αγαπημένα χειροποίητα σαπουνάκια και όχι μόνο!!!
Σας περιμένουμε!!!!